آشپزی و دوستی
آشپزی و دوستی
غذاهای ایرانی و خارجی و انواع دسرها وخواص میوه ها
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 13 بهمن 1389برچسب:, توسط سارا هی |

سلام امیدوارم خوب خوب خوب باشید امروز میخوام طرز تهیه یه شربت خوشمزه رو یادتون بدم.

شربت تمر هندی:

مواد لازم:

1-تمر هندی تازه از هرنوع که دوست دارید.ولی من ترشش رو استفاده میکنم: 500 گرم

2-آب : 4 تا 5 لیوان                                     3-شکر : 750 گرم

4-گلاب : چند قطره ( اختیاری)

طرز تهیه:

تمر هندی تازه را پوست بگیرید و با 3 تا 4 لیوان آب از یک شب قبل خیس کنین.

دستانتون رو بشورید البته خیلی تمیز و تمر هندی را با دست له کنید تا هسته های به همراه پوست آن از

گوشت جدا شود.

بعد اونا رو از یه صافی که خیلی درشت نباشد رد کنید .  با چنگ زدن گوشت تمر هندی را به همراه هسته اون جدا کنید.

بعد از این مرحله 2 تا 3 دقیقه مایع به دست اومده رو بجوشانید و دوباره آهسته از صافی رد کنید صافی این دفعه باید خیلی ریز باشه .

اگه سخت از صافی رد شد مشکلی نیست به آن کم کم آب اضافه کنید تا از صافی رد بشه . بعد شکر را اضافه

کنید و دوباره روی حرارت قرار بدید حرارت باید متوسط باشه. وقتی به جوش اومد با دقت زیاد و با حوصله به آرامی  کف روی آن را جمع کنید   شربت باید اونقدر بجوشه تا غلیظ بشه حواست باشه نسوزونیش باشه.

البته به غلظت شربت پرتقال بشه. برای امتحان غلظت شربت میتونید کمی از اون رو کنار بگذارید و وقتی سرد میشه غلظت اون مشخص میشه البته دوباره میگم مواظب باشید نسوزه چون مزه جالبی نخواهد داد و تمام زحماتتون به هدر میره.

وقتی آماده شد برای سرو اون  اول یه لیوان پایه بلد  زیبا آماده کنید و اگه قرار هست اون رو در ظرفی سرو کنید ظرف رو میتونید با خود شربت و خود تمر هندی تازه کنارش تزیین کنید .

بعد از این مرحله مقداری از شربت مورد نظر رو توی اون لیوان بریزید و به آن آب اضافه کنید. در صورت تمایل میتوانید از چند قطره گلاب هم استفاده کنید.

این نوشیدنی را کاملآ سرد و با یخ سرو کنید.

یه نکته جالب دیگر شما عزیزان میتونید نوشیدنی رو در ماه مبارک رمضان هم استفاده کنید چون برای رفع تشنگی بسیار بسیار مفید است  و همینطور در تابستان حتی میتونید این نوشیدنی رو برای مهمانان سرو کنید.   امتحانش ضرری نداره. نوش جان

    مواظب خودتون باشید خیلی دوستون دارم. بای



نظرات شما عزیزان:

مهراد
ساعت19:42---13 بهمن 1389
به نظر خیلی خوشمزه میان باید حتما امتحان کنم

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به صاحب آن مي باشد.